Palvelut

Oy All-Plast Ab palvelee asiakkaitaan laaja-alaisesti teollisuutta, kauppaa, laite-, kone- ja ajoneuvorakentajia, hyvinvointituotevalmistajia sekä terveydenhuoltoalan asiakkaita. 

Meillä on tahto löytää uusia kestävämpiä ratkaisuja tulevaisuuden tuotteisiin sekä oivaltaa asiakkaidemme tekniset tarpeet. Me hoidamme tilauksen teknisestä alkusuunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asiakkaan osoitteeseen toimitettuna.

  • Suunnittelu & tuotekehitys
  • Muottisuunnittelu & hankinta 
  • Ruiskupuristus
  • 2-väriruiskupuristus (marmorointi)
  • Monikomponenttipuristus
  • Ruiskupuristuskoneet 40-600tn
  • Luonnonkuitukomposiitit
  • Suojaverkkoekstruusio

 

Ruiskupuristus meillä

Ruiskupuristus:

Käytettävissä on kaikki valtamuovit ja tekniset muovit. 

 

Monikomponenttiruiskupuristus:    

Monikomponenttiruiskupuristus luokitellaan ruiskupuristuksien erikoistekniikaksi, jossa tuote valmistuu monesta eri materiaalista. 

 

Kaasuavusteinen ruiskupuristus

Kaasuavusteinen ruiskupuristus on kehitetty säästämään muoviraaka-ainetta, lyhentämään puristuskiertoja ja parantamaan paksuseinämäisten ruiskupuristuskappaleiden pinnanlaatua. Kaasuavusteinen ruiskupuristus on menetelmänä joustava ja kappaleet voidaan muotoilla vapaammin kuin perinteistä ruiskupuristustekniikkaa käytettäessä.

 

Väriruiskupuristus

Väriruiskupuristuksessa pystytään käsittelemään nimensä mukaisesti kahta tuotteeseen käytettävää väriä.  

 

Luonnonkuitukomposiitti

Luonnonkuitukomposiitissa yhdistyvät luonnonkuitujen ja muovin parhaat ominaisuudet. Luonnonkuitukomposiittien etuja ovat ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys, helppo muotoiltavuus, valmistuksen kustannustehokkuus, kuitujen suuri vetolujuus sekä muut veto- sekä jäykkyysominaisuudet.

Luonnonkuitukomposiitista voi valmistaa esimerkiksi kulutusta ja aikaa kestäviä sisustuksessa käytettäviä komponentteja tai jopa 100 % kotikompostissa maatuvia tuotteita. Lisäksi tuotannossamme valmistuu luonnonkuitukomposiitista kieli- ja puhallinsoittimien komponentteja.

Julkisten tilojen tai kulkuneuvojen sisustuskomponentteihin on saatavilla halogeenivapaata, palosuojattua luonnonkuitukomposiittia.

 

Pintakäsittely

Ruiskupuristuksen jälkeen kappaleet viimeistellään tampopainamalla tuotteeseen yrityksen logo tai märkämaalaamalla asiakkaan tilaamalla värillä. 

 

Kokoonpano

Ruiskupuristetut kappaleet kokoonpannaan suuremmiksi kokonaisuuksiksi ja asiakkaamme saa halutessaan tuotteen pakattuna myyntipakkauksiin. Koko valmistusprosessi avaimet käteen -ajatuksella. 

 

Työvaiheet

Tuotteen kehitys alkaa yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin tarvittaessa suunnitellaan tuote ja määritellään sen käyttöympäristö ja mekaaniset vaatimukset. Tämän jälkeen tulostamme suunnitelmasta 3D-mallin, jota käytämme apuna tuotteen konkreettisessa tarkastelussa. Malliin tehdään tarvittaessa muutokset tuotteen valmistettavuuden varmistamiseksi ja sen pohjalta suunnitellaan muotti. 

Kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä suunnitelmaan, on aika tilata muotti, joka on prosessin kallein osa. Siksi alkuvaiheen perinpohjainen suunnitteluyhteistyö ja tyytyväisyys lopputuloksesta ovat erityisen tärkeitä. Muotilla tehdään koeajo ja tarkastus, jonka jälkeen mahdolliset pienet muutokset ovat tehtävissä. Halutun lopputuloksen jälkeen tuotantoajo voi alkaa.